top of page

Your energy is your currency

"Varför ska jag anlita just dig?" En inte helt ovanlig fråga som du säkert fått lika ofta som jag. Ofta svarar jag nåt i stil med att jag är grym på färg och form, kan det här med kommunikation och att jag levererar som en fucking queen. Allt det är såklart sant, men det finns något annat som gör att människor väljer att jobba med just mig. Det är min energi.


Vad menar jag med det då? Jo, att den energi som jag utstrålar och bidrar med när jag träffar en ny person, i projekt eller vad jag än tar mig an är STOR. Och den smittar av sig. Min energi inspirerar andra att vilja utvecklas och att göra sitt bästa.


Och samma gäller för dig. Alla är energi. Så hur du väljer att använda den är upp till dig. Det är också det som avgör när andra människor väljer om de vill jobba med dig. Fick de en bra känsla?Fast är det verkligen så enkelt?


I princip så är det så. Men för att kunna leverera och existera på en hög energinivå behöver du ta hand om dig själv, för det finns så otroligt mycket som kan sabba den. Dagligen peppras vi av alla hemskheter som pågår i världen. Krig, inflation, rasism, orättvisor, du fattar. Bruset tar aldrig slut.


Av just den anledningen undviker jag nyheterna i största möjliga mån, jag väljer varsamt vad jag lyssnar på för musik, vem jag umgås med och när, vilka saker jag omger mig med, och kanske viktigast av allt, hur jag startar min dag. Jag har en lång morgonrutin som gör att jag kommer i rätt mood. Den består av meditationer, affirmationer och att jag dansar runt i min lägenhet till min peppigaste spellista.


Min energi är min hårdvaluta. Det här har tagit mig lång tid att förstå, och att acceptera att det faktiskt är så. Det är min energi som gör att människor vill jobba med mig, därför är jag väldigt mån om den.


Hur tar du hand om din energi idag?0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page