top of page

Lyssna på min företagsresa

Min dröm är att bidra till ett samhälle där vi mår bra, skapar och har kul tillsammans. Skapa ett sammanhang byggt på gemenskap och tillit. Företagande på ett hållbart sätt. Nyligen intervjuade Bodil Bergman Hughes mig i sin podd om just detta och bland annat hur min morgonrutin ser ut. Det blev ett väldigt trevligt samtal som jag hoppas kan inspirera dig att förverkliga dina drömmar.


Jag har jobbat med kommunikation och marknadsföring under många år. Med många menar jag närmre 20 år, i Sverige och i Spanien. Jag kan tryggt säga att jag har goda kunskaper i hur man bygger upp ett företags kommunikation och genom det öka omsättningen och affärerna.


Min styrka ligger i att se det stora perspektivet och dra de stora penseldragen. Sen finns det extremt mycket mer kompetenta personer som kan skapa content för respektive plattform/kanal.


För några år sen väcktes tanken om att starta eget hos mig. En tanke som har fått marinera sig väl innan jag vågade göra något åt saken.Friheten till att jobba på ett sätt som passar mig och min livsstil har varit en bidragande faktor till att jag vill driva bolag, men jag är övertygad om att vi behöver sammanhang. Vi behöver varandra.Det är en helt ny värld som har öppnats upp för mig, fullt av drivna, härliga människor som finns bortom den "trygga" anställningen.


Resan som har börjat nu är för mig så otroligt spännande. Det är en resa i mig själv, i utveckling, i entreprenörsvärlden. Detta har bara börjat och jag är redan helt begeistrad.
0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page