top of page

Litar du på dig själv och processen?

Dagligen matas vi med information från alla håll och kanter om hur vi ska leva våra liv. Vännerna, partnern, psykologen, gurun, yogaläraren, coachen, kollegorna. Alla med olika erfarenheter och kunskap, med olika sanningar och övertygelser. Med välmening berättar de vad de anser bäst för oss. Och suger åt oss det som om det vore sanningar.


Min nya arbetsplats på Helio Slottbacken.


Antalet beslut vi behöver ta varje dag kan upplevas överväldigande många. Oavsett vad det gäller, om det är vad du ska äta till lunch, vilken morgonrutin du ska ha, hur du ska se ut, vilken träning du ska hålla på med, vilken soffa du ska köpa. Alla dessa val kan stressa oss och visst vore det skönt om man kunde slippa ta dem?


“Kan inte du bara säga hur jag ska göra, du som vet allt så bra?”.


Om man kunde få den där livsmanualen nångång.


Sen jag startade eget i höstas har jag varit på jakt efter ett kontor som passar mig. Jag har testat mellan 10-20 olika co-working i Stockholm, knappt en bråkdel av alla som finns. Flera har varit jättefina men inget har stämt överens med mina behov och den känsla jag är ute efter. Letandet har känts frustrerande och flera gånger har jag funderat på att bara ta nåt. Eller gå på det där tipset som några vänner gett mig.


Men så till sist händer det. Kontoret där allt stämmer dyker upp. Designfaktorn är hög, lokalerna fantastiskt vackra, människorna härliga och öppna, och läget suveränt.


Den där magiska känslan av att this is it.

I hela kroppen känns det.


Att ta reda på vad du vill och gillar, det är ett kontinuerligt utforskande. Det kommer också att förändras över tid. Men att lita på att det som du önskar kommer dyka upp, det är att ha tillit till dig själv och till processen. Och det gäller att vara extremt tydligt vad du vill ha. Allt börjar med en vision. Kan du se det i ditt huvud kan det även hända i din verklighet.


From now on hittar du mig på Helio Slottsbacken.


0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page