top of page

Det började med en kommentar på LinkedIn som sedan blev ett poddavsnitt

Kan man egentligen bedriva affärs- eller verksamhetsutveckling utan att blanda in kommunikation? Det och mycket mer pratar jag om tillsammans med kommunikationsexperten Pernilla Arwidson i hennes podd Kick Ass Kommunikation.Det började med att jag kommenterade hennes inlägg på LinkedIn. Efter det bjöd Pernilla in mig att medverka i ett poddavsnitt, där vi bland annat diskuterar hur benämningen stödfunktion påverkar kommunikatörsrollen och hur kommunikationsarbetet värderas i en organisation.


Denna gång handlar det mer om kommunikatörsrollen som anställd. Men vi hinner prata om mycket, bland annat om hur kvinnodominansen i branschen (i a f inhouse) påverkar rollen och så klart blir det tips och råd om hur du kan vässa din roll och ditt uppdrag på ett effektivt och hållbart sätt.


Pernilla Arwidson är expert på kommunikation som hjälper dig att skapa goda relationer med kunder, medarbetare, samarbetspartners OCH dig själv. Erbjuder strategi, planering, projektledning, utbildning och katalyserande coachning.


Avsnitt 4 finns på Podbean och Spotify.

0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page