top of page

Vi agerar din marknadsavdelning

Du väljer själv vad du använder timmarna till – ena månaden kanske det är hemsidan som ska uppdateras eller ett pressmeddelande som ska skrivas. Andra månaden en digital kampanjsida som ska utformas eller en lunchföreläsning som ska arrangeras. 

 

Med ett månadsavtal har du en fast timpott hos oss. Vi fungerar som din marknadsavdelning, där du får löpande stöd.  

Passar dig som inte riktigt hinner med din marknadsföring och vill ha konstruktiv rådgivning och operativ hjälp löpande.  

Tid:  

Med ett månadsavtal får du tillgång till många kompetenser på en och samma gång. Teckna avtalet på 3, 6 eller 12 månader.

Antalet timmar bestämmer du, minst 10 timmar i månaden. 

Maila till camilla@pinkpearl.se med förslag på datum och tid för uppstartsmötet, så återkommer vi till dig inom kort.  

Plats: 

Uppstartsmötet tar vi på ert kontor, därefter sköter vi arbetet på distans med regelbundna avstämningar. 


fr 15 000 kr/mån 
Pris angivet exklusive moms och betalas månadsvis. 


 

Strategi 

Hjälper din kommunikation ditt företag idag? Om inte, då är det strategin du behöver bärja med. Först sätter vi din vision, förstår ditt varför och ritar upp vägen framåt. Vi jobbar med att förtydliga din kommunikation, dina tjänster och hur du kan tänka för att sticka ut i bruset. Och vi kommer jobba med ditt mindset och vad som hindrar dig från att nå dit du vill. 

 

Passar dig som upplever att din kommunikation känns spretig och att du saknar en röd tråd. Du tycker det känns jobbigt att sälja och önskar helst att någon annan skulle göra din marknadsföring åt dig. 

Innehåller:  

- Nulägesanalys 

- Din vision, målbild och ditt varför. 

- Dina värderingar.

- Hur du kan nischa dig.  

- Dina erbjudanden.

- En handlingsplan för att ta dig närmre dina mål.

 

Tid:  
Fem stycken one-to-one sessioner där varje session är 90 minuter. Vi träffas varannan vecka och du kommer få stöd mellan sessionerna om du önskar.  

Plats: Vi ses antingen på mitt kontor Slottsbacken 8, hos dig om du har kontor i Stockholm eller via Google Meets. 


50 000 kr + moms

(62 500 kr)

Paketet betalas i förväg i samband med bokning av din första session, alternativt kan vi dela upp det i två delbetalningar, där hälften betalas i början av samarbetet.

Varumärke - start

Du sätter agendan. Under två timmar fokuserar vi på vad du vill ha hjälp med.

 

En privat one-to-one session med Camilla Lindahl där vi fokuserar på dig och ditt företag, var du befinner dig idag och vart du är påväg. 

Passar dig som upplever att du fastnat med din marknadsföring och vill ha konstruktiv rådgivning. Ett erfaret utifrånperspektiv att bolla med för att sen kunna jobba vidare på egen hand.  

Tid:  
2 timmar.

En privat one-to-one session med Camilla Lindahl. Möjlighet till uppföljande samtal finns. 

Plats: 
Vi ses på mitt kontor Slottsbacken 8. Passar det dig bättre kan vi ses hemma hos dig om du bor i Stockholm eller via Google Meets. 

Datum:  
När det passar dig. Maila till camilla@pinkpearl.se med förslag på datum och tid så återkommer vi till dig inom kort.  


2 500 kr  + moms
(3 125 kr)

Betalning sker via faktura, maila dina uppgifter till camilla@pinkpearl.se


 

Gå från förvirring till klarhet med ditt varumärke

01.

STRATEGI

Första steget är att veta vart du vill med ditt företag. Med tydliga mål och vision sätter vi strategin. Du behöver även veta vem din idealkund är och vilket problem du löser åt hen. Ju mer du lär känna din idealkund desto bättre marknadsföring kan du skapa. 

02.

VARUMÄRKE

Med ett tydligt varumärke skapar du igenkänning och gör att du attraherar din idealkund. Varumärket är mycket mer än det visuella. Ett starkt varumärke grundar sig i företagets värderingar och har en unik röst, tonalitet och branschposition. Varumärket är enhetligt när det kommer till färger, form, foton och typsnitt. 

03.

NÅ UT

Genom redaktionell förtjänad uppmärksamhet kommer ditt varumärke synas i sammanhang som är relevanta för din målgrupp och idealkund. Genom att skapa din unika story kommer din marknadsföring krets kring en röd tråd. Din kommunikation blir tydlig, enhetlig och engagerar din idealkund. 

Vi vänder oss till dig som är

Egenföretagare eller driver ett mellanstort företag och vill ha hjälp med marknadsföring 

Känner du dig frustrerad över att du gör väldigt mycket men att din marknadsföring inte leder nån vart? Är du trött på att allt du kommunicerar känns spretigt och saknar en röd tråd? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig med att förtydliga ditt varumärke eller ta ett omtag kring din kommunikation. Vi börjar med strategin för att sen sätta en handlingsplan framåt. Boka in ett konsultationssamtal. 

Marknadschef, Creative Director eller kommunikationsansvarig inom kreativt näringsliv

Du kanske upplever att du aldrig hinner ta tag i de strategiska frågorna och att du vill ha någon erfaren att bolla med? Vår önskan är att vi ska kunna hjälpa dig och göra ditt jobb lättare och roligare genom att komma in med ett erfaret utifrånperspektiv.

Hör av dig och berätta om vilka utmaningar du har just nu, så tar vi det därifrån.

bottom of page